torsdag 26 januari 2012

vecka 4. reflektionsfrågor

1.Vad handlade läsläxan om? Sammanfatta det du har läst den här veckan. Håll sammanfattningen ganska kort. Ta bara med det som du tycker är viktigt. 
Den här veckans läsläxa handlar om att Ulrika ska ha en fest där alla kommer att vara med och alla är inbjudna och super sig fulla. Och på något sätt kommer Jenna in i festen. Där sitter hon och snackar med Sakke (killen hon gillar) då blir dom kompisar o lite mer...
2. Beskriv två av de viktigaste karaktärerna i boken. Vad har du fått veta om dem? Berätta hur du uppfattar dem och hur de verkar vara som människor. (Personbeskrivning).
Jenna är en tjej som är väldigt tyst och har inga andra kompisar än Susanna. Hon är också väldigt snäll och ärlig. Jenna är inte populär. Hon bor i samma trappuppgång som Ulrika så dom känner varandra men dom pratar nästan aldrig. Hon har väldigt bra relation med sin mamma.
Ulrika är tvärtemot Jenna är hon har många vänner och hon är väldigt högljud. Hon är väldigt populär alla vill vara med just henne. Hon festar väldigt mycket och har inte så bra relation med sin mamma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar